Η Πίπα παντρεύεται αλλά χωρίς την Κέιτ στο πλευρό της Το επόμενο καλοκαίρι ο γάμος | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:15
1/11/2016
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΓΑΜΟΣ

Η Πίπα παντρεύεται αλλά χωρίς την Κέιτ στο πλευρό της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί η μικρότερη αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ, όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκείνη θα παρακολουθεί τον γάμο από λίγο πιο μακριά. 

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό, η Πίπα Μίντλετον, θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, Τζέιμς Μάθιους το καλοκαίρι και ο γάμος αυτός απασχολεί ή δη τα βρετανικά (και όχι μόνο) ΜΜΕ για πολλούς λόγους, ένας εκ των οποίων είναι, όπως μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς, η αδελφή της νύφης. Η κοινή θνητή που σήμερα είναι σύζυγος και μητέρα μελλοντικών βασιλέων. 

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι ως παράνυμφος στον γάμο της αδελφής της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011, η Πίπα είχε "κλέψει" την παράσταση με το φόρεμα που είχε επιλέξει ως παράνυμφος [φωτό κάτω]

5 χρόνια μετά, η Πίπα θα ντυθεί νυφούλα με τη σειρά της, όμως η Κέιτ όχι μονο δεν θα είναι παράνυμφος στο πλευρό της, αλλά, σύμφωνα με δημοσιεύματα θα παρακολουθεί από απόσταση τη μεγάλη στιγμή της αδελφής της. 

 

Φαίνεται, λοιπόν ότι ζητήθηκε από τη δούκισσα του Κέιμπριτζ να στέκεται όσο πιο μακριά γίνεται από τη νυφούλα αδελφή της προκειμένου να μην στραφούν όλοι οι προβολείς επάνω της και χάσει τον ενδιαφέρον το πρόσωπο της ημέρας που πρέπει να είναι η Πίπα. 

Η είδηση αναμένεται να επιβεβαιωθεί μόνο εκείνη την ημέρα, όπως επίσης και το γεγονός ότι παρανυμφάκια θα είναι οι μικροί πρίγκιπες, Γεώργιος και Σάρλοτ. Αλήθεια, τα παιδάκια δεν θα "κλέψουν" την παράσταση;;; 

Θα δείξει.. 

Για την ιστορία πάντως, ογάμος της Πίπα με τον Τζέιμς Μάθιους θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του χωριού της νύφης στο Englefield, Berkshire, και η δεξίωση θα γίνει στον κήπο των γονιών της με μόλις 150 άτομα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ