Η πιο προκλητική φωτογράφηση της Ιρίνα Σάικ -και των οπισθίων της [photos] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:32
2/3/2016

Η πιο προκλητική φωτογράφηση της Ιρίνα Σάικ -και των οπισθίων της [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μας έχει συνηθίσει στα γυμνά η διάσημη ρωσίδα καλλονή αλλά αυτό το τευλευταίο "χτύπημα" διαφέρει από τα προηγούμενα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Ιρίνα Σάικ πόζαρε ακόμη μια φορά για τον φακό του Μερτ Άτλας, το ήμισυ του διάσημου φωτογραφικού διδύμου "Μερτ Άτλας & Μάρκους Πιγκό" -για λογαριασμό του Double Magasine αυτή τη φορά- και το αποτέλεσμα βάζει φωτιές.

Αρχικά είδαμε αυτή την πόζα που πόσταρε η ίδια η 30χρονη καλλονή στο Instagram της και ψάχνοντας στη σελίδα του Άτλας "ψαρέψαμε" κι άλλο κελεπούρι. Μια φωτογραφία των οπισθίων της Ιρίνα που... ξαφνιάζει. Δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο από εκείνη.

 

Ιδού λοιπόν η οπίσθια πόζα της Ιρίνα, όπως την πόζαρε ο φωτογράφος που την απαθανάτισε. Πραγματικά μας ξάφνιασε. Δεν της το "είχαμε" για τόσο... προικισμένης στο συγκεκριμένο σημείο της Ιρίνα. Τρέμε Λόπεζ!

Ο Μερτ Άτλας όμως, δεν φωτογράφησε μόνο την Ιρίνα για το συγκεκριμένο τεύχος. Έχουμε και δυο ακόμη καλλονές που πόζαραν στον φακό του.

 

Εξτρίμ η Ντούτζεν Κρος [επάνω] και... τούμπανο η Μπέλα Χαντίντ [κάτω]

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ