Η Νάταλι Πόρτμαν θα στολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο πρώτη φορά στη ζωή της Εξηγεί ακριβώς γιατί | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:07
30/11/2016
ΕΞΗΓΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ

Η Νάταλι Πόρτμαν θα στολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο πρώτη φορά στη ζωή της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πανευτυχής δηλώνει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φέτος στις γιορτές θα της δωθεί η ευκαιρία να πραγματοιήσει ένα παιδικό της όνειρο.

Η Νάταλι Πόρτμαν είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον σύζυγο της, Μπενζαμέν Μιλπλιέ και αυτό τον καιρό γυρίζει από πρεμιέρα σε πρεμιέρα στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας "Τζάκι" στην οποία πρωταγωνιστεί.

Στο πλαίσιο αυτής της προώθησης, λοιπόν, η 35χρονη σταρ πηγε ως καλεσμένη στην εκπομπή The Tonight Show με τον Τζίμι Φάλον όπου αποκάλυψε ότι φέτος θα στολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο για πρώτη φορά στη ζωή της.

"Εγώ γιορτάζω το Χανούκα, είμαι Εβραία, όμως η οικογένεια του συζύγου μου γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Έτσι, συνήθως πρνάμε το Χανούκα στο δικό μας σπίτι και τα Χριστούγεννα στο δικό τους. Όμως φέτος πέφτουν μαζί και είναι πολυ όμορφο.

Φέτος, λοιόν, οι γονείς του Μπενζαμέν θα πάνε στο σπίτι των συμπεθέρων και θα γιορτάσουν όλοι μαζί. Προς τιμήν τους λοιπόν, θα στολιστεί και δέντρο στο σπιτικό των Πόρτμαν πρώτη φορά.

"Όλη μου τη ζωή χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο και ξαφνικά έχουμε αυτή την τέλεια δικαιολογία. Είναι μάλλον η κρυφή ευχή κάθε Εβραίου να έχει κάποτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εμένα μου πήρε 35 χρόνια αλλά θα πραγματοποιηθεί"

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ