Η Μενούνος κάνει εξωσωματική & μοιράζεται την εμπειρία [photos] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
14:02
18/3/2016

Η Μενούνος κάνει εξωσωματική & μοιράζεται την εμπειρία [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Mια ακόμα προσπάθεια να γίνει μαμά μέσω εξωσωματικής κάνει το διάστημα αυτό η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Μενούνος μοιράστηκε με τους φανς της στο Snapchat στιγμές από την διαδικασία ωοληψίας η οποία αποτελεί κομμάτι της εξωσωματικής. 

 

«Αρχίζουν να με ναρκώνουν. Είναι ωραία!», ανέφερε η Μενούνος που πριν λίγες ημέρες δέχτηκε πρόταση γάμου από τον επί 18 χρόνια σύντροφό της Κέβιν. 

Παρά την διαβεβαίωση πως νιώθει καλά, η Μενούνος έδειχνε αγχωμένη και κουρασμένη ενώ πριν λίγες εβδομάδες η παρουσιάστρια είχε δείξει σε βίντεο πως το στήθος της έχει πρηστεί από τη διαδικασία εξωσωματικής. 

To 2011, η Μενούνος είχε αποφασίσει να καταψύξει τα ωάριά της για σιγουριά, για να μπορεί να κάνει παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία, ενώ είχε τονίσει πως με το σύντροφό της θα προσπαθήσουν να συλλάβουν φυσιολογικά όταν έρθει η στιγμή. 

 

 

Όπως φαίνεται, η Μενούνος δεν τα κατάφερε με τον παραδοσιακό τρόπο κι έτσι προσπαθεί πια και με την IVF διαδικασία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ