Η Μαντόνα αποκαλύπτει τον μοναδικό άντρα που της έκοψε ποτέ τη μιλιά [photo] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:12
9/6/2016

Η Μαντόνα αποκαλύπτει τον μοναδικό άντρα που της έκοψε ποτέ τη μιλιά [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η βασίλισσα της ποπ τα λέει έξω από τα δόντια και γενικώς δεν "μασάει" μπροστά σε κανέναν. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε γιατί η ίδια μαρτύρησε κάτι άλλο.

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media η Μαντόνα γενικώς είναι αυτό που λέμε "δε βάζει γλώσσα μέσα". Να όμως που υπάρχει ένας άντρας -και μάλιστα πολύ διάσημος- που την κάνει να χάσει τα λόγια της. Ιδού και οι αποδείξεις για του λόγου το αληθές.

 

Ε ναι λοιπόν. Πρόκειται για τον Μπαράκ Ομπάμα. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η Μαντόνα συναντήθηκαν στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Φάλον και εκείνη πόσταρε μια απίθανη εύγλωτη φωτογραφία όπου τον κοιτάζει σαν δειλό μαθητούδι όλο δέος και γράφει "Για μια μοναδική φορά είμαι χωρίς λόγια... "

Στη συνέχεια βέβαια οι δυο τους φωτογραφήθηκαν και αγκαλιά... "Μεταξύ δυο Λιονταριών", όπως έγραφε η Μαντόνα τονίζοντας το κοινό ζώδιό τους

Η Μαντόνα είχε ποστάρει ακόμη μια φωτογραφία τις προηγούμενες μέρες με το ζεύγος Ομπάμα να φορά T-Shirts με την ίδια επάνω.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ