Η Λία Μισέλ ποζάρει ολόγυμνη -Δε φαντάζεσαι πού έχει χτυπήσει τατουάζ για τον Φιν | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:41
1/8/2016

Η Λία Μισέλ ποζάρει ολόγυμνη -Δε φαντάζεσαι πού έχει "χτυπήσει" τατουάζ για τον "Φιν"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Κόρι Μόντεϊθ, η τελευταία του αγαηπημένη δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία. Τα λέει και τα δείχνει ΟΛΑ.

Η Λία Μισέλ έγινε διάσημη από τον ρόλο της "Ρέιτσελ Μπέρι" στην τηλεοπτική επιτυχία "Glee". Στη μουσικοχορευτική σειρά το έτερον ήμισυ της "Ρέιτσελ" ήταν ο "Φιν" τον οποιο ερμήνευε ο Κόρι Μόντεϊθ ενώ το ρομάντζο μεταφέρθηκε πολύ γρήγορα και εκτός οθόνης.

Ο τραγικός θάνατος του Κόρι το 2013 την άφησε "σε κακό χάλι" όμως ο καιρός λειτούργησε λυτρωτικά για τη Λία η οποία πετά τα ρούχα της για το αυγουστιάτικο τεύχος του περιοδικού "Women's Health". Και αποκαλύπτει κάτι που δεν  ξέραμε και αφορά στον "Φιν" της.

 

Ολόγυμνη ποζάρει η Λία και βλέπουμε όλοι ξεκάθαρα ότι το τατουάζ "Φιν" που είχε "χτυπήσει" ως "Ρέιτσελ" στον αριστερό μηρό της στον πέμπτο κύκλο της σειράς, τελικά είναι πραγματικότητα!!!!

Κατά τα άλλα, η Μισέλ τονίζει ότι αγαπά το κορμί  της ακόμη και με τα ελλαττώματά του και προτρέπει τις γυναίκες να κανουν το ίδιο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ