Η κυρία Ντόναλντ Τραμπ και η ανήθικη πρόταση του Μάικλ Τζάκσον Αποκαλύψεις σε συνέντευξη | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
17:52
9/11/2016
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η κυρία Ντόναλντ Τραμπ και η ανήθικη πρόταση του Μάικλ Τζάκσον

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αποκαλυπτικότατη η όμορφη Μελάνια, Πρώτη Κυρία τον ΗΠΑ, πια, όταν γύρισε πίσω στον χρόνο και περιέγραψε μια πολύ προσωπική της στιγμή με τον βασιλιά της ποπ.

Η Μελάνια Κνάους -όπως λεγόταν πριν παντρευτεί τον Ντόναλντ Τραμπ το 2005- καμαρώνει πια για την εκλογή του στο προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ. Βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της κάθε λεπτό κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα στις ΗΠΑ και στο πλαίσιο αυτού, μίλησε και για κάποια πιο προσωπικά της θέματα.

:

Η εκκρηκτική Σλοβένα που διέπρεψε σαν μοντέλο πριν γίνει κυρία Τραμπ, δεν μιλούσε συχνά για ζητήματα "εκτός εκλογών" στις συνεντεύξεις που έδωσε. Σε μια όμως που έδωσε στο περιοδικό "Dujours", "ψαρέψαμε λαβράκι" που αφορούσε σε μια "ανήθικη πρόταση" που δέχτηκε από τον Μάικλ Τζάκσον.

 

 

:

"Είχα γνωρίσει τον Μάικλ Τζάκσον. Ήταν στη Νέα Υόρκη στο Pierre Hotel. Μας τηλεφώνησε και πήγαμε εκεί για δείπνο. Αμέσως μετά το δείπνο, κουβεντιάζαμε στον καναπέ και ο σύζυγός μου πήγε μέσα σε ένα άλλο δωμάτιο για να δει κάποια έργα τέχνης που κάποιος ήθελε να του δείξει. Τότε ο Μάικλ μου είπε: 'Ει, όταν επιστρέψιο Τραμπ, έλα να φιληθούμε και να τον κάνουμε να ζηλέψει'".

Το φιλί αυτό δεν ήρθε ποτέ, αλλά οι δυο τους "τρελάθηκαν στα γέλια", όπως συνέχισε στην αφήγησή της η Μελάνια.

Διάβασε επίσης:

Μελάνια Τραμπ: Η πορεία από το μόντελινγκ και τα γυμνά εξώφυλλα στον Λευκό Οίκο [photos]

15 Celebrities που έχουν πει πως θα εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ μετά τη νίκη Τραμπ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ