Η Κέιτλιν Τζένερ, το βραβείο και η... βαρύγδουπη ατάκα [photos] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:58
10/11/2015

Η Κέιτλιν Τζένερ, το βραβείο και η... βαρύγδουπη ατάκα [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μεγάλη βραδιά η χθεσινή για τη 65χρονη γυναίκα που, όπως όλοι γνωρίζουμε, γεννήθηκε άντρας. Έλαμψε στην εκδήλωση Glamour Women of the Year Awards ενώ τα όσα είπε υπογραμμίστηκαν... δεόντως.

Ο Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) υπήρξε επί χρόνια αθλητής, κέρδισε ολυμπιακό μετάλλιο, έγινε πατέρας έξι παιδιών από τους τρείς γάμους του και πριν από εναν χρόνο, πραγματοποιώντας το ένα και μοναδικό όνειρο της ζωής του, έγινε γυναίκα!

Το περιοδικό Glamour τον τίμησε φέτος της Τρανσέξουαλ της Χρονιάς, το οποίο παρέλαβε συγκινημένη, κάνοντας βαρύγδουπες δηλώσεις.

 

"Γι' αυτό τον λόγο ο Θεός με έφερε στη  Γη", είπε μεταξύ άλλων, συγκινημένη η Κέιτλιν Τζένερ, η οποία, περεμπιπτόντως είχε επιλέξει Μoschino για τη μεγάλη της βραδιά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει υπογραμμιστεί ο ρόλος της Κέτιλιν ως "έμπνευση" για όλους όσους "ζουν μέσα στο λάθος σώμα", εξ ου και η δική της "βαθιά τοποθέτηση"

 

 

Από την οικογένεια της Κέιτλιν, κοντά της βρέθηκε η μικρότερη κόρη της, Κάιλι, η οποία, όπως εξήγησε στο Instagram αργότερα, εμφανίστηκε σε "αυτή την κατάσταση" λόγω "τεχνικού προβλήματος σε αυτά που είχε προγραμματίσει"

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ