Η απίθανη γκάφα της Κρίσι Τέιγκεν | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
19:44
16/3/2016

Η απίθανη γκάφα της Κρίσι Τέιγκεν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όλοι έχουμε στείλει μηνύματα σε λάθος παραλήπτη ή έχουμε πληκτρολογήσει λάθος τον αριθμό τηλεφώνου, το να αποκαλύψει όμως κανείς αθελά του τον αριθμό τηλεφώνου σε ένα βιβλίο μαγειρικής που εκδίδει είναι ανεύ προηγούμένου. Αυτό έκανε η Κρίσι Τέιγκεν! 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο προσωπικός της αριθμός κινητού τηλεφώνου κυκλοφορεί μαζί με το πολυσυζητημένο βιβλίο μαγειρικής της, Cravings

Δεν πρόκειται για τον δαίμονα του τυπογραφείου αλλά για καθαρη απροσεξία του γνωστού μοντέλου! Ο αριθμός της δεν αναγράφεται καθαρά αλλά εμφανίζεται σε... φωτογραφία.

 

Πώς γίνεται αυτό; Εύκολα! Μέσα στο βιβλίο η Τέιγκεν επέλεξε να βάλει και φωτογραφία της σκυλίτσας της Πίπα (σελίδα 111 του βιβλίου) πάνω στο κολάρο της οποία βρίσκονται οι αποκαλύψεις. "Αν χαθεί καλέστε στο 323-386-1284".

Η αλήθεια είναι πως ο αριθμός δεν είναι ευανάγνωστος αλλά κάποιοι φανς κατάφεραν να τον αποκωδικοποιήσουν κι έτσι το τηλέφωνο της Τέιγκεν πήρε φωτιά με αποτέλεσμα αυτή ν΄αλλάξει αριθμό τηλεφώνου. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ