Η απάντηση του Θόρντον για την απιστία με την Χερντ | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:48
16/8/2016

Η απάντηση του Θόρντον για την απιστία με την Χερντ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η υπόθεση με την Άμπερ Χερντ  που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον διάσημο σύζυγό της Τζόνι Ντεπ είναι γνωστή - κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία-  και ενώ η δίκη για το διαζύγιο του διάσημου ζεύγους βρίσκεται σε εξέλιξη, υπάρχουν νέες πληροφορίες πάνω στο θέμα. 

 

Όπως διαβάζουμε στην Daily Mail, στα έγγραφα που κατέθεσε η Χέρντ για την δικαστική της διαμάχη με τον Ντεπ υπάρχουν και δύο φωτογραφίες. 

Η μια δείχνει το κομμένο δάχτυλο του Τζόνι Ντεπ, το οποίο προκύπτει πως ο διάσημος ηθοποιός έκοψε εξαιτίας της οργής του επειδή πίστευε πως εκείνη τον απατούσε και ενώ ήταν υπό την υπό την επήρεια  ουσιών και  με το οποίο  έγραψε στον τοίχο ότι η Χερντ τον απατά με τον 61χρονο  Μπίλι Μπομπ Θόρντον- γράφοντας το όνομά  του. 

Η Χέρντ υποστήριξε πως  ο Ντεπ,  έκοψε κομμάτι του δαχτύλου του, και με το αίμα του έγραψε  στους τοίχους,  το όνομα  Μπίλι Μπομπ. 

Ο Θόρντον έδωσε την δική του απάντηση δηλώνοντας στο ΤΜΖ:

«Οι ισχυρισμοί είναι  ψεύτικοι», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως την περίοδο που έπαιζαν στην ίδια ταινία (εκείνος και η Άμπερ) δεν είχαν επαφές εκτός γυρισμάτων ενώ δεν ήταν ούτε καν φίλοι και δεν είχαν καμία σχέση.

Ο Θόρντον μάλιστα έχει διαβεβαιωει την σύζυγό του πως όλα αυτά ήταν στην φαντασία του Ντεπ.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ