Η απάντηση του Μπραντ Πιτ -Τι ζητά από το δικαστήριο | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:08
7/11/2016

Η απάντηση του Μπραντ Πιτ -Τι ζητά από το δικαστήριο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι διαδικασίες για το διαζύγιο του διάσημου ηθοποιού με τη Αντζελίνα Τζολί ακόμη προχωρούν με τον Πιτ να περνά στην "αντεπίθεση" ως προς την επιμέλεια των έξι παιδιών τους. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου η Αντζελίνα Τζολί τον Σεπτέμβρη ζήτησε από το διαζύγιο να αναλάβει η ίδια την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών και έθεσε όρο στον πρώην αγαπημένο της να τα επισκέπτεται μόνο παρουσία ειδικού ψυχολόγου, ο επί χρόνια σύντροφός της δεν φαίνεται διατεθημένος να εγκαταλήψει τη μάχη τόσο εύκολα.

Σήμερα εκείνος επανέρχεται με τη δική του αίτηση ως προς την επιμέλεια, ενώ όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο ίδιος δεν θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την πλευρά του έτσι ώστε να μην ταραχτούν περισσότερο τα παιδιά. 

 

Κοινή κηδεμονία ζητά, λοιπόν, ο Μπραντ Πιτ από την πλευρά του, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δρόμος θα είναι μακρύς μέχρι και το τυπικό τέλος αυτού του γάμου. 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ