Η Αντέλ είναι παντρεμένη: Ιδού πώς το επιβεβαίωσε μπροστά σε όλο τον κόσμο Τα... φανερώματα | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
13:53
13/2/2017
ΤΑ... ΦΑΝΕΡΩΜΑΤΑ

Η Αντέλ είναι παντρεμένη: Ιδού πώς το επιβεβαίωσε μπροστά σε όλο τον κόσμο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πέντε βραβεία Grammy κέρδισε χθες η διάσημη τραγουδίστρια και ανάμεσα στα πολλά που είπε το στόμα της ήταν και η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού που όλοι υποπτευόταν αλλά κανείς δεν είχε ακούσει επίσημα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Πέντε χρόνια είναι ζευγάρι με τον Σάιμον Κονέκι η Αντέλ ενώ έχουν μαζί έναν γιο, τον Άντζελο και οι φήμες τους θέλουν να έχουν παντρευτεί μυστικά τα Χριστούγεννα.

Δίπλα της ήταν και αυτή τη χρονιά στην τελετή για τα βραβεία Grammy ο Σάιμον και την άκουσε μαζί με όλο τον υπόλοιπο κόσμο να επιβεβαιώνει στην ουσία ότι οι δυο τους έχουν παντρευτεί.

 

"Γκράμι.. Το εκτιμώ πολύ αυτό, την Ακαδημία.. Σας αγαπώ.. Τον μάνατζέρ μου, τον σύζυγό μου και τον γιο μου -είστε ο μόνος λόγος για τον οποίο το κάνω αυτό".

Ε.. δε χωρά αμφιβολία.. Να ζήσουν λοιπόν...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ