Η αλήθεια για τη σχέση της Ριάνα με Ντι Κάπριο | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:20
19/2/2015

Η αλήθεια για τη σχέση της Ριάνα με Ντι Κάπριο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα θέλουν τη Ριάνα στο πλευρό του γυναικά Λεονάρντο Ντι Κάπριο κι αναζωπυρώθηκαν μετά τις κοινές εμφανίσεις τους σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ της Νέας Υόρκης. 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> 	Οι φήμες οργιάζουν και όλοι κάνουν λόγο για ένα νέο έρωτα στη Showbiz, σύμφωνα όμως με το HolluScoop, η καλονή από τα Μπαρμπάντος δεν βγαίνει με τον βραβευμένο με όσκαρ ηθοποιό αλλά με τον καλό τ

Οι φήμες οργιάζουν και όλοι κάνουν λόγο για ένα νέο έρωτα στη Showbiz, σύμφωνα όμως με το HolluScoop, η καλονή από τα Μπαρμπάντος δεν βγαίνει με τον βραβευμένο με όσκαρ ηθοποιό αλλά με τον καλό του φίλο Ρίτσι Ακάιβα (Richie Akiva), ιδιοκτήτη γνωστού νυχτερινού μαγαζιού της Νέας Υόρκης, το 1OAK .

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ριάνα και ο Ρίτσι γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών της Πρωτοχρονιάς, το διάστημα δηλαδή που δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ειδύλιο της τραγουδίστριας με τον "λύκο της wallstreet". 

Και μια ένδειξη της στενής τους σχέσης η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Richie Akiva.

Κάνε κλικ στην επόμενη σελίδα για να τη δεις. 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ