Γιατί έχει προκαλέσει τόσο σάλο η φωτογραφία του ΝτιΚάπριο μωρό; | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:51
8/3/2016

Γιατί έχει προκαλέσει τόσο σάλο η φωτογραφία του ΝτιΚάπριο μωρό;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια εικόνα από το μακρινό παρελθόν του θριαμβευτή των φετινών κινηματογραφικών βραβείων έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας ποικίλα σχόλια που ξεπερνούν τον θαυμασμό του χαριτωμένου μωρού.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο μωράκι στους ώμους του πατέρα του και της μητέρας του.

Εκτός του ότι ο Λίο είναι σκέτος γλύκας, υπάρχει ακόμη ένα σημείο στο οποίο εστιάζει πολύς κόσμος και σχολιάζει όχι και με τον πιο κομψό τρόπο. Τα "βέλη" έχει συγκεντρώσει η μητέρα του 40χρονου σταρ και αν δεις ολόκληρη τη φωτογραφία θα καταλάβεις το γιατί.  

 

Ιδού, λοιπόν, η φωτογραφία σε όλο της το μέγεθος, όπως αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στο Facebook. Είναι προφανές ότι ο Λίο, 40 ετών σήμερα, ήταν μωράκι τη δεκαετία το '70 με τους γονείς του πολύ "κοντά" στη φιλοσοφία του κινήματος των παιδιών των λουλουδιών.

Αντισυμβατικοί και λάτρεις της φύσης, προφανώς δεν έδιναν σημασία σε θέματα αισθητικής που περιελάμβαναν το... ξυραφάκι, εξ ου και η γεμάτι τρίχες μασχάλη της μαμάς Ίρμελιν, την οποία, παρεμπιπτόντως ο Λίο έχει μέχρι και σήμερα "τιμή του και καμάρι του" μέχρι εκεί που δεν φτάνει.

 

Τα σχόλια λοιπόν, ήταν ποικίλα με πρώτα και καλύτερα αυτά που θεώρησαν "αηδία" την εικόνα της τριχωτής μασχάλης.

Για να έρθουν αμέσως εκείνα προς υπεράσπιση του δικαιώματος του καθενός να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του με τη συμβουλή τύπου "να μη βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος"

"Εγώ κοιτάζω τη φωτογραφία και χαίρομαι για το πιτσιρίκι που μόλις κέρδισε ένα Όσκαρ και δεν σκέφτομαι OMG η μαμά του δεν ξύριζε τις μασχάλες της και μάλιστα σε μια εποχή που ήταν ΟΚ για τις γυναίκες να μην ξυρίζουν τις μασχάλες τους...

Αυτά λοιπόν, ως εξήγηση του "κακού χαμού". Όσο για τον Λίο και τη μαμά του; Εκείνοι σίγουρα δεν ασχολούνται.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ