Έτοιμοι για το νέο μεγάλο βήμα στη ζωή τους οι Μπραντζελίνα | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:52
28/8/2015

Έτοιμοι για το νέο μεγάλο βήμα στη ζωή τους οι Μπραντζελίνα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σημαντικές αποφάσεις, λέγεται ότι έχει πάρει το διάσημο ζευγάρι, τόσο για τη δική του ζωή όσο και για των 6 παιδιών του.

Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) ένα βήμα πριν μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους. Και όταν είναι απολύτως έτοιμοι θα το κάνουν και επίσημο.

 

Έτοιμοι %να μετακομίσουν στο Λονδίνο λέγεται ότι είναι οι Μπραντζελίνα καθώς η Άντζι σκέφτεται πολύ σοβαρά την πολιτική της ενασχόληση με τα κοινά της ΕΕ.

Το ζεύγος λέγεται ότι έχει ήδη αρχίσει να βλέπει σπίτια στη βρετανική πρωτεύουσα και παρόλο που δεν έχει καταλήξει ακόμη, βρίσκεται πολύ κοντά...

Πηγές από το παλάτι του Κένσιγνκτον, πάντως, μετεφέρουν στο περιοδικό US ότι ο Πιτ και η Τζολί, συναντήθηκαν αρκετές φορές με τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ (σε διάφορες εκδηλώσεις) και έχουν καταλήξει ότι μοιράζονται τις ίδιες οικολογικές ανησυχίες εστιάζοντας στην κοινή τους βούληση να πατάξουν από κοινού το παράνομο εμπόρειο άγριων ζώων.

Αναμένουμε λοιπόν, με τις φήμες που θέλουν την Αντζελίνα να... πεθαίνει από νευρική ανορεξία να έχουν πρόσφατα ταράξει την κοινή γνώμη...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ