Έτοιμο να... εκραγεί το μπούστο της Σάλμα Χάγιεκ -& φουλ στη ραγάδα [photos] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:15
23/11/2015

Έτοιμο να... εκραγεί το μπούστο της Σάλμα Χάγιεκ -& φουλ στη ραγάδα [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τις πρόσφατες εμφανίσεις που συζητήθηκε πολύ αυτή της σέξι μεξικάνας ηθοποιού, της οποίας το μπούστο λίγο έλειψε να ξεχειλίσει. Και λίγα λέμε!

Στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης για βρετανικά βραβεία θεάτρου Evening Standrad Theatre Awards περπάτησε η Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek) και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το απείρως προκλητικό μπούστο της, ενώ συζητήθηκε δεόντως η "άνεσή" της να δείξει τα στήθη της παρά ττις εμφανέστατες ραγάδες που φαινόταν επάνω τους. 

 

Καθόλου δε νοιάζεται η 49χρονη για τις ραγάδες που φαίνονται στο πραγματικά εντυπωσιακό μπούστο της. Τιμή της και καμάρι της. Και δεν είναι η μόνη. Οι πρόσφατες εμφανίσεις της Μπιγιονσέ με το στήθος ακάλυπτο φανέρωσαν επίσης τα δικά της σημάδια, όμως ούτε εκείνη δείχνει να ενδιαφέρεται να τα καλύψει.

Μήπως είναι ένα μήνυμα για ολες εμάς τις κοινές θνητές; Μήπως θέλουν να μας πουν οι διάσημες ότι όλες είμαστε το ίδιο και να μη σκάμε; Κανείς δεν είναι τέλειος, εξάλλου.

Δες τη Σάλμα για παράδειγμα. Θεά με τα όλα της στα 50 παρά 1 της χρόνια. Ποιος νοιάζεται για τις ραγάδες;;;;;

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ