Ερωτευμένη ξανά η Πάρις Χίλτον: Ποιος είναι ο τυχερός; [photos] Παρουσίασε η ίδια τον Βαλεντίνο της | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
17:15
20/2/2017
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΙΔΙΑ ΤΟΝ "ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ" ΤΗΣ

Ερωτευμένη ξανά η Πάρις Χίλτον: Ποιος είναι ο τυχερός; [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στα γενέθλιά της (17/2/21017) είχε θεαθεί να φιλά στο στόμα έναν άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Σήμερα, η διάσημη, κοσμική κληρονόμος γέμισε τη σελίδα της στο Instagram με κοινές τους φωτογραφίες. Είχαμε τα "φανωρώματα" λοιπόν, οπότε και η ταυτότητα του τυχερού "κοινού θνητού" αποκαλύφθηκε στο λεπτό.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Κρις Ζίλκα (Chris Zylka), ετών 31ός, ηθοποιός στο επάγγελμα και ξετρελαμμένος με την κατά 6 χρόνια μεγαλύτερή του Πάρις. Αυτός είναι ο κύριος που ποζάρει περιχαρής στο πλευρό της διάσημης αγαπημένης του.

Λεπτομέρειες ως προς το πώς και πού γνωρίστηκε το ζευγάρι δεν έχουμε. Παρόλο, όμως που είναι πολύ "φρέσκο" το νέο, όπως λέγεται, η Πάρις ένιωσε πως ήρθε η στιγμή να το δημοσιοποιήσει. Εξ ου και τα "χτυπήματα" στο Instagram.

Αναμένοντας νεότερα, ιδού η δημόσια δήλωση αγάπης της Πάρις Χίλτον.

 

 

 

My #Valentine 💘

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Feb 19, 2017 at 1:34pm PST

 

The best feeling is when someone looks at you like you are magic...✨✨🌙✨✨

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Feb 19, 2017 at 5:04pm PST

 

Live. Love. Sparkle.... ✨✨❤️✨✨

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Feb 19, 2017 at 8:07pm PST

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ