Έναν χρόνο έχει να δει τη Σούρι ο Τομ Κρουζ | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
8:16
8/4/2015

Έναν χρόνο έχει να δει τη Σούρι ο Τομ Κρουζ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι φήμες θέλουν τον διάσημο ηθοποιό και τη μητέρα του παιδιού του να μιλούν μόνο μέσω εκπροσώπου πια.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) χώρισαν άσχημα το 2012 αλλά μέχρι πρότινος ήταν γνωστό ότι κρατούσαν τα προσχήματα για χάρη της κόρης τους. Τώρα όμως φαίνεται ότι όλα άλλαξαν.

Όπως μεταδίδει το δίκτυο TMZ, βασισμένο σε πηγές κοντά στην 34χρονη ηθοποιό, ο 52χρονος μέγκα σταρ έχει να δει την 8χρονη Σούρι πάνω από έναν χρόνο ενώ οι δύο πρώην σύζυγοι δεν ανταλλάσουν ούτε λέξη απευθείας. Μόνο μέσω τρίτου.

Ο εκπρόσωπος του Κρουζ έχει επανειλημμένα διαψεύσει παρόμοιους ισχυρισμούς τονίζοντας ότι οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται "όμως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας", όμως αυτή τη φορά, λέγεται ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Κατά τα άλλα, ο Κρουζ βρίσκεται στην Ατλάντα, όπου μόλις ξεκίνησε τα γυρίσματα για την επόμενη ταινία του που θα κρατήσουν άλλες 90 μερες.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ