Εξώφυλλο στο Forbes στα 20 της χρόνια: Η πιο νέα, αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος είναι αυτή που φαντάζεσαι! | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:33
12/7/2018

Εξώφυλλο στο Forbes στα 20 της χρόνια: Η πιο νέα, αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος είναι αυτή που φαντάζεσαι!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το νέο εξώφυλλο του Forbes επιβεβαιώνει αυτό ακριβώς που ήδη γνωρίζαμε: Πως η Kylie Jenner είναι αυτή τη στιγμή μία από τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου.

Και χωρίς να έχει κληρονομήσει κάτι πέρα από το «βαρύ» όνομα της οικογένειάς της.

Μπορεί να ξεκίνησε ως το απόλυτο outsiders, ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε την εικόνα της, όμως, την εκτόξευσε στην κορυφή της λίστας με τις πιο νέες ηλικιακά αυτοδημιούργητες εκατομμυριούχους του κόσμου, χαρίζοντας της μια θέση στο εξώφυλλο του νέου Forbes με τους δισεκατομμυριούχους ολόκληρης της γης!

Η περιουσία της ανέρχεται στα 900 εκατομμύρια δολάρια, σύντομα ωστόσο αναμένεται να αγγίξει το δισεκατομμύριο.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως όλα αυτά τα χρήματα συγκεντρώθηκαν μέσα στα τελευταία τρία χρόνια από τις επιχειρήσεις της μικρότερης αδερφής των Kardashian – Jenner, με αποκορύφωμα τη σειρά καλλυντικών που φέρει το όνομά της και… πουλά όσο δεν πουλά ούτε η εξαιρετική σειρά της Kim Kardashian, η οποία επίσης έχει φιγουράρει το εξώφυλλο του περιοδικού!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το λανσάρισμα των νέων της lip gloss «φόρτωσε» τον τραπεζικό της λογαριασμό με 30 εκατομμύρια δολάρια επιπλέον… Kylie, τα κατάφερες…

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ