Έξαλλος ο Θερού από το γαμήλιο δώρο του Μπραντ Πιτ -Τι τους έστειλε στο σπίτι; | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:31
18/9/2015

Έξαλλος ο Θερού από το γαμήλιο δώρο του Μπραντ Πιτ -Τι τους έστειλε στο σπίτι;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και ενώ μερικά δημοσιεύματα θέλουν τους διάσημους νιοπαντρους να γίνονται οσωνούπω γονείς, άλλα τους θέλουν ταραγμένους με μια κίνηση που έκανε ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ και εκείνος δεν λέει να την καταπιεί.

Δράμα στο σπιτικό του Τζάστιν Θερού και της Τζένιφερ Άνιστον η οποία, μάλιστα, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα είναι έγκυος. Και όλα αυτά εξαιτίας του πρώην συζύγου, Μπραντ Πιτ, ο οποίος θέλοντας να ευχηθεί στο ζεύγος για τον γάμο τους έστειλε ένα δωράκι... Τι ήταν όμως να το κάνει; Άστραψε και βρόντηξε, σου λέει ο Θερού και έγινε χαμός.

 

Η Τζένιφερ, λέει, αγαπάει τα ηλιοτρόπια και ο Μπραντ, έχοντας ζήσει τόσα χρόνια μαζί της, το γνωρίζει καλά. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον "National Enquirer" αγόρασε ένα βαρύ κρυστάλλινο βάζο, το γέμισε με τα χρυσά λουλούδια και το έστειλε στο σπιτικό των νεόνυμφων.

Πώς δεν έφαγε η Τζένιφερ το βάζο στο κεφάλι είναι απορίας άξιο, μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας πως ο Θερού έβγαζε καπνούς.

Μεταφέρουμε την είδηση όπως τη διαβάσαμε εκφράζοντας ταυτόχρονα και την επιφύλαξή μας για την εγκυρότητά της.

Όπως και να έχει, αν είναι η Τζένιφερ έγκυος θα φανεί και αν υπάρξουν "τραύματα" από κρύσταλο θα το μάθουμε...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ