Έκπληξη: Ντάλα μεσημέρι παντρεύτηκε ο Άγγελος της Victoria's Secret! [photos] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
19:06
7/7/2016

Έκπληξη: Ντάλα μεσημέρι παντρεύτηκε ο Άγγελος της Victoria's Secret! [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όσο διάσημο και να είναι κάποιος εάν θέλει να κρατήσει τις ιδιωτικές στιγμές του... ιδιωτικές και να μην γίνει ντόρος, τελικά πάντα θα βρει έναν τρόπο να το πετύχει και να μας τη σκάσει.

Ο λόγος για τον «Άγγελο» της Victoria's Secret, Ana Beatriz Barros και τον σύντροφό της, ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα, Karim El Chiaty, οι οποίοι τελικά παντερεύτηκαν σήμερα Πέμπτη 7 Ιουλίου στη μία το μεσημέρι στο δημαρχείο Μυκόνου.

 

Το ζευγάρι είχε ζητήσει από τον δήμαρχο της Μυκόνου όλα να γίνουν πολύ διακριτικά γνωρίζοντας καλά πως οι παπαράτσι παραμονεύουν αφού ο γάμος τους έχει χαρακτηριστεί ο γάμος της χρονιάς και το πέτυχε.

Η νύφη ήταν ντυμένη στα λευκά, ενώ σύμφωνα με το People, η τελετή διήρκησε 25 λεπτά και το «παρών» έδωσαν περίπου 15 άτομα.

 

Φυσικά, μετά το «I do» τα φλας των smartphones και το Instagram πήραν φωτιά από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κι ανέβασαν οι προσκεκλημένοι στα προφίλ τους. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ