Έγκυος η νταντά που χώρισε την Γκουέν Στεφάνι -Τίνος είναι το παιδί; | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
17:56
7/3/2016

Έγκυος η νταντά που χώρισε την Γκουέν Στεφάνι -Τίνος είναι το παιδί;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έναν χρόνο μετά τον χωρίσμό της διάσημης τραγουδίστριας από τον σύζυγό της και πατέρα των τριών γιών της, Γκάβιν Ροσντεϊλ, η "πέτρα του σκανδάλου" περιμένει παιδία. Νέο κεφάλαιο ανοίγει στο θέμα καθώς η... απορία είναι εύλογη.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η ανακοίνωση ήρθε από την ίδια την Μίντι Μαν -ή μάλλον, από τις κολλητές της που πόσταραν φωτογαφίες με την κοιλίτσα της. Η νταντά που λέγεται ότι μπήκε ανάμεσα στην Γκουέν Στεφάνι και τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει αγοράκι.

Το ερώτημα εύλογο: Τίνος είναι το παιδί; Μήπως ο Γκάβιν συνεχίζει το "σερί" του τα αγόρια; Τρία έχει ήδη με την Γκουέν και τώρα πάει για το τέταρτο;

Ρόσντεϊλ και Μαν εθεάθησαν την περασμένη εβδομάδα σε πάρκο και καφέ όπου έδεχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι -αν και δεν ήταν μόνοι, να τα λέμε κι αυτά.

Οι "κακές γλώσσες" υποστηρίζουν ότι ο Γκάβιν τότε έμαθε τα νέα και έδωσε το πράσινο φως να γίνουν και τα πιο επίσημα φανερώματα μέσω social media. 

Τώρα, η αλήθεια είναι ότι η επίσημη ταυτότητα του πατέρα δεν έχει δοθεί, όμως, αν παίζαμε με πιθανότητες;;; Όπως και να έχει, βλέπουμε!

 

Όσο για την Γκουέν; Σίγουρα θα.. "τσιμπήθηκε" λίγο όμως έχει στο πλευρό της τον νέο έρωτα, Μπλέικ Σέλντον ο οποίος σίγουρα θα την παρηγορήσει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ