Δραματικές ώρες για την κόρη της Χιούστον & νέες τραγικές αποκαλύψεις | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:25
25/6/2015

Δραματικές ώρες για την κόρη της Χιούστον & νέες τραγικές αποκαλύψεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το "καντήλι" της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν φαίνεται ότι αργοσβήνει πια ενώ ο δικοί της κατηγορούν επίσημα τον Νικ Γκόρντον για βίαιη συμπεριφορά που την οδηγεί -κατά πώς φαίνεται- στον θάνατό της.

Η μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) παραμένει χωρίς επαφή με το περιβάλλο πέντε μήνες αφότου βρέθηκε αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της και μεταφέρθηκε σε κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο. Την ίδια στιγμή, η οικογένειά της μηνύει τον σύντροφό της θεωρώντας τον επίσημα υπεύθυνο για την κατάστασή της.

Λίγο καιρό μετά το ατύχημά της, η Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Christina) τοποθετήθηκε σε τεχνητό κώμα και λίγο αργότερα η οικογένειά της ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.

Σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν. Δραματικά.

 

"Παρά τη σημαντική ιατρική φροντίδα σε διάφορα ιδρύματα, η κατάσταση της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν συνέχισε να επιδεινώνεται. Από σήμερα θα νοσηλεύεται σε κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο. Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τις προσευχές τους. (Η Μπόμπι Κριστίνα) βρίσκεται πλέον στα χέρια του Θεού", αναφέρει η ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε από την Πατ Χιούστον, την θεία της 22χρονης νεαρής, εκ μέρους της οικογενείας.

Την ίδια στιγμή, έγινε γνωστό ότι η οικογένεια κατέθεσε μέσω του υπεύθυνου για την περιουσία της, αγωγή για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και κλοπή εναντίον του συντρόφου της Μπόμπι Κριστίνα, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon) διεκδικώντας αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Ο Νικ Γκόρντον "χτύπησε άσχημα την Μπόμπι σπάζοντας το δόντι της και την έσυρε από τα μαλλιά γιατί εκείνη ήθελε να τον αφήσει", γράφεται μεταξύ άλλων στη μήνυση σχετικά με τις στιγμές λίγο πριν βρεθεί αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα της.

Η αλήθεια είναι πως στο σώμα της νεαρής είχαν εντοπιστεί μελανιές και εκδορές οι οποίες είχαν προκαλέσει διάφορα σενάρια, όλα εστιασμένα, όμως στον Νικ Γκόρντον, τον οποίο η Μπόμπι Κριστίνα ανέφερε ως "ο άντρας μου" χωρίς ομως να έχει υπάρξει γάμος ποτέ.

Ο Γκόρντον ανατράφηκε ουσιαστικά από την Γουίντι Χιούστον κι ήταν ανεπίσημα θετός γιος της. Ξεκίνησε να βγαίνει με την Μπόμπι Κριστίνα μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας. Στην αγωγή αναφέρεται ότι χτυπούσε την Μπόμπι Κριστίνα κι επιχείρησε να πάρει τον έλεγχο της μεγάλης κληρονομιάς της.

"Ακόμη και μετά την μεταφορά της Μπράουν στο νοσοκομείο κι ενώ βρισκόταν σε κώμα, ο Γκόρντον απέκτησε πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό της και αφαίρεσε 11.000 δολάρια", αναφέρεται στην αγωγή.

Τον Φεβρουάριο, η οικογένεια απαγόρευσε στον Γκόρντον να επισκέπτεται την Μπόμπι Κριστίνα στο νοσοκομείο.

Και, για να μην ξεχνάμε την ουσία του πράγματος, η ίδια η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της Μπόμπι Κριστίνα, φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ