Διαζύγιο Ντεπ - Χερντ: Ανατροπή από τη σύλληψη εκείνης για ενδοοικογενειακή βία | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:07
8/6/2016

Διαζύγιο Ντεπ - Χερντ: Ανατροπή από τη σύλληψη εκείνης για ενδοοικογενειακή βία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα νέο απρόσμενο κεφάλαιο άνοιξε σήμερα στον πολύκροτο διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ από τη μόλις 15 μηνών συζυγό του, η οποία τον κατηγόρησε ότι την κακοποιούσε σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους.

Η Άμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αποκαλύπτοντας ότι ο Τζόνι Ντεπ την έδερνε και της φερόταν άσχημα διαρκώς, ενώ προσκόμισε στο διαστήριο αποδείξεις για τα λεγόμενα της -οι φωτογραφίες της με μώλωπες στο πρόσωπο έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Τα νέα, όμως, που έφερε στο φως το ΤΜΖ, αλλάζουν τα δεδομένα καθώς φέρνουν την 30χρονη Άμπερ από τη θέση του θύματος σε αυτή του θύτη.

 

Πριν από μερικές μέρες, έγινε γνωστό ότι η Άμπερ, γνωστή για την αδυναμία της και στα δυο φύλα, υπήρξε παντρεμένη με την Τάσια Βαν Ρι, την οποία όμως τώρα μαθαίνουμε όιτ "έδειρε" δημοσίως, προκαλώντας την παρέμβαση της αστυνομίας.

Όπως αποκαλύπτει το ΤΜΖ, η Heard συνελήφθη με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής βίας, οι αρχές τράβηξαν τις γνωστές φωτογραφίες υπόπτων και την επόμενη μέρα πέρασε από δίκη.

Η Άμπερ δεν έχει αποκριθεί στην εξέλιξη, όμως αναμένουμε την απάντησή της με ενδιαφέρον.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ