Διαζύγιο για τη Σέριλ- Επιτέλους ελεύθερη να παντρευτεί τον πατέρα του παιδιού της | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
18:52
20/10/2016

Διαζύγιο για τη Σέριλ- Επιτέλους ελεύθερη να παντρευτεί τον πατέρα του παιδιού της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Χωρισμένη με τη βούλα είναι πλέον η 32χρονη Σέριλ αφού το διαζύγιό της από το πρώην πλέον σύζυγό της, Ζαν-Μπερνάρ Φερνάντεζ-Βερσινί βγήκε σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου το πρωί.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Στα χαρτιά που κατέθεσαν οι δικηγόροι της Σέριλ στο δικαστήριο έκαναν λόγο -μεταξύ άλλων- για ανεξήγητη συμπεριφορά του Ζαν- Μπερνάρ, η οποία ισχυρίστηκαν ότι προκάλεσε στρες κι απώλεια βάρους στην 32χρονη ποπ σταρ.

Μάλιστα, τα κιλά που είχε χάσει η Σέριλ είχαν γίνει αντικείμενο συζήτησης και το προηγούμενο καλοκαίρι όταν εκείνη είχε εμφανιστεί στο τηλεοπτικό X-Factor. 

Να σημειώσουμε πως ούτε εκείνη ούτε ο Ζαν- Μπερνάρ εμφανίστηκαν στο δικαστήριο. Οπότε τώρα που είναι χωρισμένη, είναι ελεύθερη να ζήσει τον έρωτά της με τον 22χρονο Λίαμ Πέιν, του οποίου λέγεται ότι περιμένει το παιδί. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ