Δες τον 26χρονο γιο του Μελ Γκίμπσον -Μήπως είναι φτυστός; [photos] Ακολουθεί τα βήματα του πατέρα | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:49
27/10/2016
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

Δες τον 26χρονο γιο του Μελ Γκίμπσον -Μήπως είναι "φτυστός"; [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στα 60 του χρόνια, ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για 9η (!) φορά από την 26χρονη αγαπημένη του, όμως σήμερα θα ασχοληθούμε με το 6ο του παιδί, τον Μάιλο.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σκηνοθέτης θέλει να γίνει ο 26χρονος Μάιλο Γκίμπσον και το "παλεύει" μαζί με τον διάσημο πατέρα του ο οποίος τα τελευταία χρόνια εστιάζει σε μια καριέρα πίσω από τις κάμερες.

Πρόσφατα πατέρας και γιος εμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας «Hacksaw Ridge» που σκηνοθέτησαν από κοινού ενώ πόζαραν αγκαλιά στο κόκκινο χαλί.

 

Το χρώμα των ματιών είναι το ίδιο, όπως και η αδυναμία στο μούσι!!!! Τώρα η ομοιότητα μάλλον σταματά εκεί στα χαρακτηριστικά όμως στην έκφραση "φέρνουν" πολύ ο ένας στον άλλο.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ