Δες τις πρώτες φωτογραφίες του Chris North στα γυρίσματα του And Just Like That | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
18:44
3/8/2021

Δες τις πρώτες φωτογραφίες του Chris North στα γυρίσματα του "And Just Like That"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο "Mr. Big" επιστρέφει!

Τα γυρίσματα του reboot του "Sex and the City", με τίτλο "And Just Like That" συνεχίζονται, και φωτογραφίες από το σετ κυκλοφορούν και ενθουσιάζουν το κοινό ακόμη περισσότερο. 

"Sex and the City": Οι κόρες της Charlotte είναι πλέον αγνώριστες

Αυτή τη φορά, βλέπουμε τον Chris Noth, ο οποίος υποδύθηκε τον "Mr. Big", να βρίσκεται στο πλάι της Sarah Jessica Parker, επιβεβαιώνοντας πως θα τον δούμε ξανά. Η επιστροφή του είχε επιβεβαιωθεί τον περασμένο Μάιο, όταν ο παραγωγός της σειράς είχε δηλώσει: "Έίμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Chris. Πως θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα νέο κεφάλαιο του Sex and the City χωρίς τον Mr.Big;".

"Sex and the City": Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή της Kim Cattrall;

 

Η σειρά, η οποία θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα δείξει τις ζωές και τη φιλία της Carrie, της Miranda και της Charlotte σχεδόν είκοσι χρόνια μετά. Η Kim Cattrall, η οποία υποδυόταν τη Samantha, δε θα συμμετέχει, αλλά θα ξαναδούμε τους Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson, Evan Handler και Sara Ramírez.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ