Δε φαντάζεσαι τι είπε η Τζένιφερ Γκάρνερ για το διαζύγιο με τον Άφλεκ | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
17:35
16/3/2016

Δε φαντάζεσαι τι είπε η Τζένιφερ Γκάρνερ για το διαζύγιο με τον Άφλεκ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένας χρόνος πέρασε από τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού και, ενώ οι δυο τους φαίνεται να έχουν λύσει τις διαφορές τους, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσει κανείς πώς βλέπει την κατάσταση η μία από τους δυο άμεσα ενδιαφερόμενους.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Καλεσμένη στην εκπομπή του NBC Today βρέθηκε η Τζένιφερ Γκάρνερ και, όπως ήταν φυσικό, η κουβέντα γύρισε και στα προσωπικά της.

"Τόσος κόσμος σε λατρεύει... και αν μπορούσαν να σου δώσουν μια αγκαλιά θα το έκαναν αμέσως", της είπε η παρουσιάστρια Σαβάνα Γκάθρι για να συγκινήσει πολύ την Γκάρνερ.

"Ω, η αλήθεια είνα ότι όλοι υπήρξαν τόσο ευγενικοί με την οικογένειά μου και το εκτιμούμε πολύ αυτό", απάντησε η Τζενιφερ, αποκαλυπτοντας ότι τα τρία της παιδιά, Βάιολετ (10), Σεραφίνα (7) και Σάμιουελ (4) βρισκόταν εκείνη τη στιγμή με τον πατέρα τους και τα ετοίμαζε για το σχολείο.

Όσο για το πόσο δύσκολο ήταν όλο αυτό; Ε... δεν είναι αυτό που νομίζεις. 

 

"Για όλους τους ανθρώπους να βιώνουν μια τέτοια κατάσταση είναι κάτι πολύ δύσκολο. Όμως, με τόση αγάπη γύρω μου και τόση ζεστασιά... τελικά, τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο μπορεί να φαντάζεσαι. Ούτε κατά διάνοια".

Ορίστε λοιπόν... Και η ζωή συνεχίζεται... Τώρα αν η θέση αυτή όντως ισχύει ή αποτελεί άμυνα έναντι στις φήμες ότι ο Μπεν Άφλεκ την κεράτωσε με την νταντά τους, μόνο εκείνη το ξέρει...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ