Δε φαντάζεσαι ποιος ήταν ο... πρώτος της Κιμ Καρντάσιαν [photo] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:19
5/12/2015

Δε φαντάζεσαι ποιος ήταν ο... πρώτος της Κιμ Καρντάσιαν [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα νέο βιβλίο αποκαλύπτει την ταυτότητα του άντρα που έκανε γυναίκα την εγκυμονούσα σήμερα ριάλιτι σταρ και μάλιστα σε πολύ τρυφερή ηλικία. Άντρας με "βαρύ" επίθετο.

"Κιμ" λέγεται το βιβλίο που έρχεται να ρίξει φως σε πολλά από τα κομμάτια της προσωπικής ζωής της Κιμ Καρντάσιαν που ή ξεχνούσαμε ή δεν γνωρίζαμε καθόλου. Ένα από αυτά είναι η "πρώτη της φορά". Φαίνεται λοιπόν ότι ο άντρας με τον οποίο έκανε πρώτη φορά σεξ η νυν κυρία Γουεστ ήταν γόνος θρυλικής οικογένειας του Χόλιγουντ.

 

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, λοιπόν, τον Σαμ Σμιθ, ο περί ου ο λόγος είναι ο Τίτο Τζο Τζάκσον (Tito Joe Jackson) ή αλλιώς Τι Τζέι (TJ), ο οποίος είναι γιος του μεγαλύτερου αδελφού του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson). 

Ο Τι Τζέι, μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως ακόμη έχει επαφές με τη διάσημη τηλεοπτική οικογένεια καθώς η σχέση τους υπήρξε κάποτε πολύ στενή και αυτό δεν ξεχνιέται.

Η Κιμ ήταν τότε 14 ετών και μόλις είχε αρχίσει να παίρνει το "χάπι", όπως της είχε υποδείξει η μαμά Κρις και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Καρντάσιαν σε άλλη συνέντευξη.

Στη φωτογραφία επάνω, το ζεύγος σε εκείνα τα άγουρα χρόνια.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ