Βικτόρια Μπέκαμ: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή που ξαφνιάζει Αυτό δεν το περιμέναμε | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:56
12/10/2016
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ

Βικτόρια Μπέκαμ: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή που ξαφνιάζει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η διάσημη πολύτεκνη μανούλα -πρώτα από όλα, όπως διαρκώς υποστηρίζει η ίδια- πρώην τραγουδίστρια, νυν σχεδιάστρια μόδας έχει ξεκάθαρες προτεραιότητες και τις βροντοφωνάζει σε κάθε ευκαιρία.

Στην εφημερίδα "Sunday People" μίλησε η Βικτόρια Μπέκαμ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα κομμάτι της  προσωπικής της ζωής που μας ξάφνιασε πραγματικά.

 

"Δεν έχω καθόλου κοινωνική ζωή. Τα τέσσερα μου παιδιά και ο Ντέιβιντ είναι η βασική μου μου προτεραιότητα. Όταν έχουμε κάποια εκδήλωση η συνάντηση με τους δασκάλους είμαι εκεί. Ο Ντέιβιντ κι εγώ σπάνια απουσιάζουμε και οι δυο μαζί. Είμαστε εκεί όταν τα παιδιά κάνουν τις εργασίες τους, την ώρα του μπάνιου και την ώρα του ύπνου", αποκαλύπτει η 41χρονη σταρ και συνεχίζει να ξαφνιάζει αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι παίρνει η ίδια από το σχολείο καθημερινά την 5χρονη κόρη της Χάρπερ [φωτό επάνω]. "Το να πληρώνει κανείς κάποιον για να κάνει αυτές τις δουλειές για να κάνει την ζωή του πιο εύκολη δεν το θεωρώ λάθος, αλλά για μένα είναι σημαντικό να τα κάνω η ίδια", εξήγησε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ