Αθηνά Ωνάση: Το τραγικό δυστύχημα που βύθισε την οικογένειά της στο πένθος | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:39
18/5/2016

Αθηνά Ωνάση: Το τραγικό δυστύχημα που βύθισε την οικογένειά της στο πένθος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολύ δύσκολες ώρες περνούν οι διάσημη ελληνίδα κληρονόμος, ο σύζυγός της και η κόρη του, οι οποίοι ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν από μια απώλεια που τους στοίχισε πολύ.

Η είδηση ήρθε από τον ίδιο τον σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση, ο οποίος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους -και όλο τον κόσμο, εδώ που τα λέμε- με ένα μακροσκελέστατο ποστάρισμα στο Instagram, από όπου δεν έκρυψε ότι όλοι στην οικογένειά τους είναι συντετριμένοι.

 

Η Αθηνά και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, είχαν ένα ατύχημα επιστρέφοντας από τη Γαλλία με αποτέλεσμα να "χάσουν" ένα από τα αγαπημένα τους άλογα, το οποίο μάλιστα είναι το αγαπημένο της κόρης του, Βίβιαν.

"Χθες είχαμε ένα σοβαρό ατύχημα με το φορτηγό, όταν επιστρέφαμε από τη Γαλλία με τα άλογα. Δυστυχώς χάσαμε ένα μεγάλο άλογο που ήταν μέρος της οικογένειάς μας, ένας αληθινός φίλος. Το συγκεκριμένο άλογο είχε δώσει τόση χαρά σε όλους και ιδιαίτερα στην κόρη μου, που το αγαπούσε πάρα πολύ. Είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις σε αγώνες και κέρδισε την 5η θέση στο Grand Prix.Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη σας, αλλά και για τα μηνύματα αγάπης. Εγώ θέλω να πω ένα αντίο σε έναν καλό φίλο και ελπίζω η κόρη μου να συνεχίσει την ιππασία και μετά από αυτό. Δόξα τω Θεό που οι υπόλοιποι βγήκαμε αλώβητοι από αυτό το ατύχημα"

 

Για την ιστορία, το τραγικό συμβάν έρχεται δυο χρόνια μετά το θανατηφόρο ατύχημα ακόμη ενός αλόγου της οικογένειας, λατρεμένο της Αθηνάς εκείνη τη φορά.

Το άλογο είχε τραυματιστεί σε αγώνες και αναγκάστηκαν να του κάνουν ευθανασία.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ