Αθήνα Ωνάση: Νέα, αγαπησιάρικη, πόζα με τον Ντόντα και το... παιδί τους | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
18:34
20/3/2016

Αθήνα Ωνάση: Νέα, αγαπησιάρικη, πόζα με τον Ντόντα και το... παιδί τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν μας έχει συνηθίσει σε "τέτοια" η διάσημη ελληνίδα κληρονόμος αλλά να που για τον αγαπημένο της σύζυγο πόζαρε για την κλασσική selfie, την οποία μάλιστα εκείνος πόσταρε στο Instagram.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Αθηνά Ωνάση δεν αγαπά τα φλας και τη δημοσιότητα, όμως φαίνεται ότι τόσα χρόνια στο πλευρό του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, ή απλά Ντόντα όπως τον φωνάζουν, κάτι αλλάζει σιγά σιγά.

Στον Ντόντα, αρέσουν τα "δημόσια" και δεν το κρύβει. Ιδιαίτερα δραστήριος στα social media δεν σταματά να ποστάρει εικόνες από τη ζωή του, κυρίως όσον αφορά στα άλογα και την ιππασία, όμως τελευταία, η Αθηνά εμφανίζεται όλο και πιο συχνά.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία έρχεται με τρεις καρδούλες στη λεζάντα. Και ο Ντόντα με την Αθηνά δεν είναι μόνοι.

 

Ιδού λοιπόν η τελευταία, όλο γλύκα φωτογραφία του ζεύγους μαζί με το αγαπημένο τους "παιδάκι". Πάντως για την ιστορία, στα 31 της χρόνια η Αθηνά δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, δίνοντας έτσι και μια απάντηση στις φήμες που αμφισβητούσαν μέχρι και την υγεια της.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ