Αθηνά Ωνάση: Η πρώτη επίσημη δήλωση για τον Ντόντα και τη διατροφή | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
14:54
7/9/2016

Αθηνά Ωνάση: Η πρώτη επίσημη δήλωση για τον Ντόντα και τη διατροφή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Αλβάρο "γκρίνιαξε" δημοσίως επειδή η πρώην σύζυγός του δεν τον άφησε να δει το αγαπημένο του άλογο και εκείνη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της.

Η είδηση μας ξάφνιασε πολύ, δεδομένης της διακριτικότητας της "χρυσής" κληρονόμου καθώς και των χαμηλών τόνων που κρατά πάντα στη ζωή της. Όμως, όπως διαβάζουμε στον εξειδικευμένο για την ιππασία ιστότοπο equnews.com η Αθηνά Ωνάση εξέδωσε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση μέσω των δικηγόρων της, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο αποκάλυψε ότι του απαγορεύτηκε να πλησιάσει το αγαπημένο του άλογο.

Ιδού τι λέει η ανακοίνωση:

 

"Μπορείτε να αντιληφθείτε ότι πρόκειται για πολύ δύσκολες και στενάχωρες στιγές αυτές που βιώνουν και οι δυο εμπλεκόμενες στιγμές. Η κυρία Ωνάση θα εκτιμούσε ιδιαίτερα τον σεβασμό κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά θλιβερής περιόδου. Η κυρία Ωνάση επιβεβαιώνει ότι όλα τα άλογα ανήκουν στην ιδιοκτησία των δικών της ιππικών εταιρειών. Έχει κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς τον κύριο ντε Μιράντα Νέτο, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη για 11 χρόνια, παραχωρώντας του ακόμα και τη χρήση του αλόγου Κορνέτο Κ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, μια θαυμάσια ευκαιρία για εκείνον να εκπροσωπήσει τη Βραζιλία στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο έδαφός της. Υποστήριξε την καριέρα του κυρίου ντε Μιράντα Νέτο όλα αυτά τα χρόνια και εκπλήσεται που τώρα εκείνος ζητά μια τόσο υπέρογκη διατροφή".

Για την ιστορία, ενώ ο Αλβάρο έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, που του εξασφαλίζει 11 εκατομμύρια δολάρια (1 για κάθε χρόνο του γάμου τους) σύμφωνα με το γερμανικό site, Bunde.de διεκδικεί πια τη μισή της περιουσία. Και, όπως φαίνεται, ο πόλεμος ξέσπασε για τα καλά...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ