Αθηνά & Αλβάρο: Ο χωρισμός, το κέρατο και το... Instagram | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:26
24/5/2016

Αθηνά & Αλβάρο: Ο χωρισμός, το κέρατο και το... Instagram

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η μοναδική κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση και ο σύζυγος της έφτασαν το διαζύγιο ύστερα από 11 χρόνια γάμου.

Πέρα από την είδηση όμως, έχουμε και έντονο παρασκήνιο, το οποίο αποκαλύπτεται σιγά σιγά με πληροφορίες που φτάνουν από διάφορα ΜΜΕ παγκοσμίως.

Εκτός από το δημοσίευμα του βραζιλιάνικου περιοδικού "Epoca" που αναφέρει ότι η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο χωρίζουν τονίζοντας όμως ότι "εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλο πολύ και υποφέρουν", υπάρχει ένα δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bunte που μιλά για ξεκάθαρη απιστία ενώ το Instagram του Ντόντα προδίδει πολλά περισσότερα. 

 

Οι φωτογραφίες επάνω, όπως και πολλές ακόμη που είχε ποστάρει ο Ντόντα στο Instagram του δεν υπάρχουν πια και αυτό είναι ενδεικτικότατο της όλης κατάστασης. Ο 43χρονος βραζιλιάνος αναβάτης προφανώς έχει σβήσει τη συντριπτική πλειοψηφία των φωτογραφιών που είχε ποστάρει όλα αυτά τα χρόνια με την αγαπημένη του, έχοντας αφήσει -επίτηδες ή κατά λάθος, δεν γνωρίζουμε- μόνο μερικές πολύ παλιές, όπως αυτές που βλέπετε πιο κάτω. 

Τι συνέβη όμως και από τις 2 Μαΐου που το ζεύγος εθεάθη στα μέλια [φωτό κάτω] φτάσαμε σήμερα στο διαζύγιο;

 

Σύμφωνα, λοιπόν με τη γερμανική ιστοσελίδα bunte.de, η Αθηνά έπιασε τον άντρα της επ' αυτοφώρω με μία Ισπανίδα στις αρχές Μαΐου και φυσικά, έληξε το ζήτημα με συνοπτικές διαδικασίες...

"Ο σύζυγός της δεν είναι εδώ και μέρες στο πλευρό της. Σε αγώνες που έγιναν στη Βρετάνη, στα μέσα Μαΐου, ο Ντόντα ήταν μόνος του, μαζί με την κόρη του Βιβιάν. Αλλά ακόμη και πριν από αυτό, όταν η Αθηνά Ωνάση (4-8 Μαΐου) συμμετείχε σε ένα τουρνουά στο Hamburg-Klein Flottbek, ήταν η πρώτη φορά που ο Ντόντα έλειπε από το πλευρό της γυναίκας του. Αυτό, μάλιστα, προκάλεσε τη μεγάλη έκπληξη των αναβατών που πήραν μέρος στους αγώνες - ο Ντόντα πάντα πήγαινε στο Αμβούργο!"

Επίσημα, συνεχίζουμε να μην έχουμε επιβεβαίωση ούτε διάψευση, όμως τα "στοιχεία" ολοένα και πληθαίνουν και δείχνουν πως όντως, αυτός ο γάμος που έδειχνε τόσο ιδανικός, έληξε άσχημα...

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ