Αποκάλυψη: Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ 40 μέρες μετά | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
14:19
7/2/2017
40 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ

Αποκάλυψη: Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν και ο διάσημος τραγουδιστής πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα εντούτοις δεν έχει κηδευτεί ακόμα κάνοντας τους φαν του παγκοσμίως να αναρωτιούνται γιατί άραγε συμβαίνει αυτό.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Όπως αρχικά μάθαμε ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε ήσυχα στον ύπνο του την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016. Ο μάνατζέρ του Μάικλ Λίπμαν δήλωσε ότι αιτία του θανάτου του ήταν η καρδιακή ανακοπή. Τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του ο σύντροφός του Fadi Fawaz «Πήγα να τον ξυπνήσω και είχε “φύγει”. Δεν ξέρουμε ακόμη τι ακριβώς συνέβη. Όλα ήταν πολύ μπερδεμένα τον τελευταίο καιρό και ο Τζορτζ ανυπομονούσε να έρθουν τα Χριστούγεννα, το ίδιο και εγώ».

Στις 29/12 έγινε νεκροψία ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του αλλά δεν κατέληξε σε κάποιο συμπέρασμα. Η αστυνομία ανακοίνωσε τότε ότι θα χρειαστούν επιμέρους τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να δουν τι ευθύνεται για τον ξαφνικό χαμό του 53χρονου τραγουδιστή. Και έτσι η κηδεία θα πρέπει να περιμένει μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Εδώ σε παλιότερη φωτογραφία με τους γονείς του. Ο θάνατος της μητέρας του το 1997 τον συγκλόνισε όπως είχε δηλώσει αργότερα ο ίδιος.

Άλλωστε πριν από λίγο καιρό ο φίλος του Άνδρος Γεωργίου ισχυρίστηκε ότι τον τελευταίο καιρό ο Τζορτζ Μάικλ είχε αρχίσει ξανά να παίρνει σκληρά ναρκωτικά και να πίνει, και ο ίδιος υπέθετε ότι αυτά ευθύνονταν για το θάνατό του. «Πιστεύω ότι πήρε μεγάλη ποσότητα από κάτι μαζί με αντικαταθλιπτικά και άλλα φάρμακα που έπαιρνε και αλκοόλ». Πάντως η αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

Μαζί με τον κολλητό του φίλο και «ξάδερφο» Άνδρο Γεωργίου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ