Απίστευτο! Κούτσερ - Κούνις αρραβωνιάστηκαν με φτηνιάρικες βέρες από το etsy | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:15
29/7/2016

Απίστευτο! Κούτσερ - Κούνις αρραβωνιάστηκαν με "φτηνιάρικες" βέρες από το etsy

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είναι διάσημοι, πλούσιοι και φουλ ερωτευμένοι οπότε κανείς θα πίστευε πως θα έδιναν μια περιουσία για τις βέρες τους, όπως συνηθίζουν οι συνάδελφοί τους στη σόουμπιζ. Κι όμως όπως παραδέχεται η Μίλα η βέρα της - όπως και αυτή του Κούτσε είναι "φτηνιάρικη". 

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στον Κόναν ο Μπράιαν με αφορμή το κοπλιμέντο ποου της έκανε για την επιλογή της όχι και τόσο φανταχτερής βέρας της, που ο ίδιος θεωρεί cool. 

Η Μίλα τον ευχαρίστησε κι έσκασε τη βόμβα με τον παρουσιαστή να της απαντά πως είναι πραγματικά πολύ μπροστά και εξαιρετικά ολιγαρκής και την Κούνις να παραδέχεται πως είναι απλά "φτηνιάρα". 

Πόσο στοίχησαν οι βέρες και γιατί δεν προτίμησαν κάτι πιο επώνυμο;

 

Όπως λέει έψαχνε βέρες με πολύ λεπτή πλατίνα, κάτι που βρήκε μόνο στα Tiffany & Co αλλά η τιμή της φάνηκε εξωφρενικά υψηλή. Αποφάσισε λοιπόν να κινηθεί εναλλακτικά και να ψάξει βέρες μέσω του γνωστού ιστοχώρου etsy με χειροποίητα κοσμήματα.

Η δικιά της βέρα όπως αποκάλυψε στοίχησε 90 δολάρια και του Κούτσερ 100 δολάρια ενώ ποτέ κανένας δεν έμαθε ποιός κρυβόταν πίσω από την παραγγελία.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ