Απίστευτη έκπληξη από το παρελθόν για την Τζέσικα Μπίελ [photo] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:36
29/2/2016

Απίστευτη έκπληξη από το παρελθόν για την Τζέσικα Μπίελ [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εγκαίνεια του ζαχαροπλαστείου της είχε η διάσημη ηθοποιός και στη χαρά της παραβρέθηκα και μερικοί άνθρωποι που επί πολλά χρόνια στο παρελθόν υπήρξαν η άμεση οικογένειά της. Και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Τζέσικα Μπίελ έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά των 90s, "Seventh Heaven". Το καστ ήταν ανέκαθεν αγαπημένο μέχρι που πριν απο δυο χρόνια ξέσπασε ένα σκάνδαλο με τον "πάτερ φαμίλια" Στίβεν Κόλινς που αποδείχτηκε... παιδόφιλος.

Οι υπόλοιποι βέβαια διατηρούν στενές σχέσεις, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το πιο πρόσφατο... χτύπημα.

 

Εκτός από την υποκριτκή, η Τζέσικα Μπίελ έχει κάνει ακόμη ένα επαγγελματικό βήμα ανοίγοντας ένα ξεχωριστό ζαχαροπλαστείο. Εκεί συναντήθηκαν όλοι μαζαί και ευχήθηκαν καλές δουλειές στην αδελφή/κόρη τους. Το όνομα του ζαχαροπλαστείου aufugde και τα επίσημα εγκαίνειά του στις 3/3/2016. Καλή επιτυχία!!

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ