Αντζελίνα Τζολί: Το διαζύγιο της έκανε καλό, είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ[photos & vds] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
19:42
2/3/2017

Αντζελίνα Τζολί: Το διαζύγιο της έκανε καλό, είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ[photos & vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η σταρ φαίνεται να έχει ανοίξει καινούρια σελίδα στη ζωή της μετά το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ και αυτό αντανακλά στο πρόσωπο και στο σώμα της, αφού στις φωτογραφίες της, που τώρα μόλις κυκλοφόρησαν ακτινοβολεί ομορφιά και υγεία.

Σιγά σιγά φαίνεται η Αντζελίνα Τζολί να αναρρώνει από το χωρισμό της με τον σταρ του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ και να στέκεται ξανά στα πόδια της. Στις πρόσφατες εμφανίσεις της φαίνεται να επανέρχεται σε πιο φυσιολογικό βάρος, ενώ χαμογελά για πρώτη φορά μετά από καιρό.

Η 41 ετών, διάσημη ηθοποιός αποτελεί το πρόσωπο του καινούριου αρώματος της Guerlain «Notes of a woman» για λογαριασμό του οποίου γύρισε και ένα διαφημιστικό στο οποίο εμφανίζεται σε ένα ειδυλλιακό, φωτεινό περιβάλλον ενώ δίπλα της βρίσκεται και ένας όμορφος άντρας. «Το νέο άρωμα της Guerlain δημιουργήθηκε για μια ξεχωριστή, ειλικρινή και αυθεντική γυναίκα: η Αντζελίνα Τζολί είναι η νέα μας μούσα» λέει η εταιρεία στο Twitter.

 

Μπορείτε να δείτε το διαφημιστικό εδώ:

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ