Αντζελίνα Τζολί & Σιλό: Αγοράζοντας έναν τεράστιο αρκούδο στον δρόμο [photos & vds] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:32
31/8/2016

Αντζελίνα Τζολί & Σιλό: Αγοράζοντας έναν τεράστιο αρκούδο στον δρόμο [photos & vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια καλή πράξη που καταγράφηκε από κάμερα έκαναν η διάσημη ηθοποιός και η κόρη της κάνοντας μια οικογένεια να πετά στα σύννεφα.

Όπως διαβάζομε στο δίκτυο TMZ.COM, από όπου και το υλικό, το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Τολούκα Λέικ της Καλιφόρνια όπου δυο παιδάκια θέλησαν να πουλήσουν έναν τεράστιο λούτρινο αρκούδο έναντι 50 δολαρίων.

Ο πατέρας τους, Τιμ Αλεξάντερ (ο οποίος κατέγραψε και το συμβάν) ήταν εκεί κοντά παρακολουθώντας τους δίδυμους γιους του, Άλεν και Μπράντον να κάνουν την προσπάθειά τους επί μια ώρα όταν μια λευκή Κάντιλακ σταμάτησε μπροστά τους.

Σκεφτείτε την έκπληξή τους όταν είδαν από το αυτοκίνητο να κατεβαίνει η Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της Σιλό (εννοείται ντυμένη αγορίστικα) και τον οδηγό τους!

Η μεγάλη σταρ πλησίασε τα παιδιά, μίλησε μαζί τους, αγόρασε τον αρκούδο τον οποίο έσπρωξαν όλοι μαζί για να χωρέσει μέσα στο πορτ μπαγκάζ και πόζαρε μαζί τους, αφού συστήθηκε και σε όλη την οικογένεια που έσπευσε να μη χάσει την ευκαιρία.

Στην επόμενη σελίδα το, πραγματικά, απίστευτο βίντεο!

 

 

 

 

Πηγή: TMZ.COM

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ