Αντζελίνα Τζολί: Νέο, απρόσμενο χτύπημα στον Μπραντ Πιτ Ανένδοτη εκείνη, απαρηγόρητος εκείνος | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:58
26/9/2016
ΑΝΕΝΔΟΤΗ ΕΚΕΙΝΗ, ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ

Αντζελίνα Τζολί: Νέο, απρόσμενο "χτύπημα" στον Μπραντ Πιτ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το διαζύγιο του διάσημου ζεύγους μονοπωλεί ακόμη το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη. 

Μία εβδομάδα μετά το σοκ που ήρθε με την είδηση ότι η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για να λήξει τον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος μάλιστα λέγεται ότι δεν είχε ιδέα για τις προθέσεις της, μαθαίνουμε για ακόμη ένα "χτύπημα" που του ετοίμασε

 

Ανένδοτη η Αντζελίνα απέναντι στις προσπάθειες που λέγεται ότι κάνει απεγνωσμένα ο ίδιος και τα παιδιά τους έχει μπλοκάρει μέχρι και το τηλέφωνό του.

Σύμφωνα με το Us Weekly η 41χρονη σταρ επέλεξε να αγνοήσει παντελώς τον μέχρι πρότινος "λατρεμένο σύζυγό της και καλύτερο πατέρα όλου του κόσμου" κόβοντας όλες τις γέφυρες επικοινωνίας.

"Η Αντζελίνα μπλόκαρε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματα από τα νούμερα του Μπραντ", υποστηρίζουν οι πηγές που επικαλείτε το δημοσίευμα τονίζοντας ταυτόχρονα ότι ο 52χρονος σταρ είναι απαρηγόρητος.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ