Αντζελίνα Τζολί & Μπραντ Πιτ: Τα πρώτα καλά νέα μας ξάφνιασαν Οι πρώτες ευχάριστες ειδήσεις | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
19:01
21/3/2017
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντζελίνα Τζολί & Μπραντ Πιτ: Τα πρώτα καλά νέα μας ξάφνιασαν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Brad Pitt and Angelina Jolie (Joel Ryan/Invision/AP)
<p><span style= font-size:11px >Brad Pitt and Angelina Jolie (Joel Ryan/Invision/AP) </span></p>

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί φαίνεται να έχουν διάθεση να λύσουν τις διαφορές τους για το καλό όχι μόνο των παιδιών τους αλλά και της οικογένειάς τους.

Το πολύκροτο διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ απασχολεί τα μίντια σε όλο τον κόσμο και οποιαδήποτε νέα λεπτομέρεια βγαίνει στο φως δείχνει ότι οι δυο σταρ μάλλον προσπαθούν να βρουν μια συμβιβαστική λύση με αμοιβαίες υποχωρήσεις και των δυο τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νεότερες εξελίξεις το ζευγάρι έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει να πουλήσει τη βίλα του στη Νότια Γαλλία. Οι βασικότεροι λόγοι είναι συναισθηματικοί. Η βίλα αυτή είναι συνδεδεμένη με τα παιδιά τους, με διακοπές και πολλές ανέμελες και ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές αλλά είναι και η τοποθεσία που τέλεσαν το γάμο τους. Οι άλλοι λόγοι είναι και οικονομικοί. Η βίλα περιβάλλεται από έναν αμπελώνα και έναν ελαιώνα. Οι δυο σταρ είναι και οινοπαραγωγοί -το κρασί Miraval το οποίο παράγουν πάει πολύ καλά στη διεθνή αγορά-, αλλά και ελαιοπαραγωγοί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ