Αντζελίνα Τζολί & Μπραντ Πιτ: Ήρθαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:36
1/10/2016

Αντζελίνα Τζολί & Μπραντ Πιτ: Ήρθαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης το διάσημο ζεύγος συμφώνησε στο πιο σημαντικό θέμα του διαζυγίου τους, αν και... προσωρινά.

Η προσωρινή συμφωνία ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί ως προς την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, λέγεται ότι ήρθε ύστερα από ώθηση των υπηρεσιών προστασίας της παιδικής ηλικίας της κομητείας του Λος Άντζελες.

Η συμφωνία προβλέπει πως ο Μπραντ Πιτ θα υποβάλλεται σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών και οινοπνευματωδών, παρόλο που έκανε ήδη αυτοβούλως ένα απ' αυτά τα τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αποδείχθηκαν αρνητικά, ανέφερε ο ιστότοπος TMZ.

Η Αντζελίνα Τζολί θα έχει τη φυσική επιμέλεια των έξι παιδιών, σε μισθωμένη κατοικία στο Λος Άντζελες, και ο Μπραντ Πιτ θα έχει δικαίωμα για μια πρώτη επίσκεψη υπό την επίβλεψη ψυχολόγου, στον οποίο θα ανατεθεί στη συνέχεια να αποφασίσει πώς ο Πιτ θα βλέπει τα παιδιά τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας που ισχύει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

«Είναι μια συμφωνία εντελώς οικειοθελής, δεν πρόκειται για κάποια εντολή και δεν προσδιορίζει με οριστικό τρόπο την επιμέλεια των παιδιών», δήλωσε ανώνυμη πηγή στον ιστότοπο People. Και αναμένεται συνέχεια...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ