Αντζελίνα Τζολί & Μπραντ Πιτ: Η πρώτη κοινή ανακοίνωση για το διαζύγιο Κατέληξαν σε ιδιωτικό διακανονισμό | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:14
10/1/2017
ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ

Αντζελίνα Τζολί & Μπραντ Πιτ: Η πρώτη κοινή ανακοίνωση για το διαζύγιο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τρεις μήνες μετά την αναπάντεχη είδηση για τον χωρισμό τους, οι διάσημοι πρώην, φαίνεται ότι συμφώνησαν σε ένα πολύ ουσιαστικό κομμάτι της δικαστικής διαμάχης.

Την πρώτη τους κοινή δήλωση έδωσαν χθες αργά το βράδυ στη δημοσιότητα οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί ύστερα από μήνες "θεμάτων" ως προς τη διευθέτηση των διαδικαστικών σχετικά με το διαζύγιό τους. Το ζήτημα της επιμέλειας των έξι παιδιών τους δεν έχει ακόμη λυθεί, ωστόσο, φαίνεται ότι η Τζολί, αποφάσισε να μην πάει άλλον κόντρα στον Πιτ, ο οποίος ζήτησε να μην φτάνουν τα πάντα στον Τύπο.

Έτσι, το πρώην ζευγάρι συμφώνησε να σφραγίσει όλα τα δικαστικά έγγραφα σχετικά με το διαζύγιό τους, προκειμένου να προστατεύσει τα έξι παιδιά του.

«Τα δύο μέρη και οι σύμβουλοί τους υπέγραψαν συμφωνίες για να διαφυλαχθούν τα δικαιώματα της ιδιωτικής ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, κρατώντας κρυφά όλα τα δικαστικά έγγραφα και δικαιοδοτώντας έναν ιδιωτικό δικαστή προκειμένου να πάρει τις απαραίτητες νομικές αποφάσεις και να διευκολυνθεί η ταχεία επίλυση των τυχόν εκκρεμών ζητημάτων. Οι γονείς δεσμεύονται να ενεργούν ως ένα ενιαίο μέτωπο για να βοηθήσουν στην επανένωση» ανέφερε η δήλωση.

Πάντως, για την ιστορία, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι κατά την εμφάνιση-έκπληξη του Μπραντ Πιτ στην τελετή απονομής των φετινών Χρυσών Σφαιρών, σύσσωμη η αίθουσα τον αποθέωσε. Φαίνεται ότι το Χόλιγουντ στηρίζει Πιτ και όχι Τζολί!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ