Αντζελίνα Τζολί Μπραντ Πιτ: Επίσημη ανακοίνωση για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους Οριστική η απόφαση | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:49
8/11/2016
ΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Αντζελίνα Τζολί Μπραντ Πιτ: Επίσημη ανακοίνωση για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ύστερα από όλα όσα έχουν γραφεί σχετικά με το διαζύγιο του διάσημου ζεύγους, έχουμε επιτέλους μια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών. 

Όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου η Αντζελίνα Τζολί αιτήθηκε αποκλειστική κηδεμονία των έξι παιδιών τους, ο Μπραντ Πιτ λίγο αργότερα ζήτησε κοινή κηδεμονία, αίτημα όμως που εκείνη λέγεται ότι δεν δέχτηκε με τίποτα υποστηρίζοντας ότι "ας λύσει πρώτα τα θέματά του ο Μπραντ" και μετά μιλάμε. Αυτά ανεπίσημα. Επίσημα, ιδού τι ανακοίνωσε σχετικά ο εκπρόσωπος της Αντζελίνα Τζολί σήμερα .

 

"Ειδικοί της παιδικής πρόνοιας ενθάρρυναν μια νομική συμφωνία που υπογράφηκε και από τις δυο πλευρές πριν από μια εβδομάδα. Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, τα έξι παιδιά θα παραμείνουν στην επιμέλεια της μητέρας τους καθώς θα συνεχίζουν τις θεραπευτικές επισκέψεις με τον πατέρα τους. Αυτό αποφασίστηκε από επαγγελματίες της παιδικής πρόνοιας προς το μεγαλύτερο όφελος των παιδιών". 

Ως προς το αν η απόφση αυτή είναι μόνιμη ή προσωρινή, ο εκπρόσωπος δήλωσε "Δεν είμαστε σε θέση να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες". Συνέχισε όμως ως εξής: 

 

"Ελπίζουμε πως τώρα που είναι σαφές ότι τα γεγονότα που οδήγησαν στη διάλυση του γάμόυ έχουν να κάνουν με ανήλικα παιδιά και την ευημερία της, θα υπάρξει κατανόηση της ευαισθησίας της οικογενειακής κατάστασης. Πιστεύουμε ότι όλες οι πλευρές έχουν δεσμευτεί στη θεραπεία της οικογένειας και ζητούμε την κατανόησή σας αυτές τις δύσκολες στιγμές". 

 


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ