Άνταμ Λεβάιν: Εριξε στο πάτωμα τη γυναίκα του και χτύπησε το μωρό τους Καταγγελία σοκ | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:20
19/10/2016
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ

Άνταμ Λεβάιν: "Εριξε στο πάτωμα τη γυναίκα του και χτύπησε το μωρό τους"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με τις κατηγορίες εναντίον του frontman των Maroon 5 για ενδοοικογενειακή βία.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σύμφωνα με το TMZ, ανώνυμη πηγή κάλεσε την αστυνομία στο σπίτι του Άνταμ Λεβάιν και της Μπεχάτι Πρίνσλοου με τις κατηγορίες ότι εκείνος επιτέθηκε σε εκείνη και τη μόλις 4 εβδομάδων κορούλα τους, Ντάστι Ρόουζ και στη συνέχεια διετάχθη έρευνα προκειμένου να ελεγχθεί η ανώνυμη καταγγελία.

 

Συγκεκεριμένα ο τραγουδιστής κατηγορήθηκε ότι ύστερα από φραστικό επεισόδιο πέταξε τη γυναίκα του στο πάτωμα, την κλώτσησε και στη συνέχεια άρχισε να χτυπάει την κορούλα τους στο πρόσωπο! Αδιανόητα πράγματα!!!!

Η αστυνομία όντως ολοκλήρωσε την έρευνα και προεκυψε ότι οι ανώνυμες αυτές κατηγορίες ήταν παντελώς αβάσιμες και η υπόθεση έκλεισε εκεί. Κακοήθειες λοιπόν και τίποτα παραπάνω.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ