Ανατροπή: Άκυρο το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση [vds] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:31
16/6/2016

Ανατροπή: Άκυρο το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νέα στοιχεία για τον χωρισμό της ελληνίδας χρυσής κληρονόμου έρχονται στο φως μετά τη συνεντευξη που παραχώρησε στην εκπομή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ο δικηγόρος και φίλος του Αλβάρο και της Αθηνάς, Γιώργος Λένος.

Ο κύριος Λένος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και υποστήριξε ότι το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει, αλλά περνά μια κρίση στον γάμο του.

 

"Τελευταία φορά που συνομίλησα με τον Αλβάρο ήταν πριν πέντε μήνες. Δεν έδειχνε κάποια ανησυχία ή αγωνία. Αυτά τα διάφορα που λέγονται πρέπει να είναι το τελευταίο διάστημα. Ο κουμπάρος τους, Κώστας Κοτρωνάκης μου είπε ότι δεν θέλουν καμία επικοινωνία με κανέναν. Δεν είναι τυχαίο που έχουν κλείσει και τα τηλέφωνά τους. Πράγματι υπάρχει μια κρίση στο ζευγάρι! Κατά τον Κώστα και κατά την γνώμη μου θα ξεπεραστεί. Δεν έχουν χωρίσει! Δεν πήγαν για διαζύγιο!"

καιδεν σταμάτησε εκεί...

"Ξέρω πολύ καλά τον Αλβάρο. Οι φήμες προτρέχουν! Ο Αλβάρο κατάγεται από μια πλούσια οικογένεια. Όταν γνώρισε την Αθηνά, είχε και ο ίδιος πανάκριβα άλογα. Είναι πολύ πλούσιος ο ίδιος. Δεν έχει καμία οικονομική ανάγκη! Την Αθηνά, σας διαβεβαιώνω, την λάτρευε! Και η Αθηνά το ίδιο! Είναι εξαιρετικό παιδί, το τονίζω αυτό! Είναι κοινωνικός, είναι ευγενής, μιλάει εύκολα. Η Αθηνά αντιθέτως, είναι λίγο ιδιόρρυθμη και δεν είναι καθόλου κοινωνική. Δεν θέλει να έχει κοινωνικές σχέσεις... Την περιουσία της την διαχειρίζεται αποκλειστικά μόνη της. Δεν επιτρέπει στον Αλβάρο καμία υπεισέλευση. Μέχρι και στο σούπερ μάρκετ πηγαίνει μόνη της με την κόρη του Αλβάρο την οποία υπεραγαπάει. Ζει κατά ένα μέρος για αυτό το παιδί. Ίσως είναι αυτός και ένας λόγος που δεν θέλει η ίδια να κάνει παιδί!".

Λες;;;;;;;;;

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ