Ανατριχιαστικό: Η Μαντόνα στα χειρότερά της τραγουδά «Happy Valentine» | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:55
15/2/2017

Ανατριχιαστικό: Η Μαντόνα στα χειρότερά της τραγουδά «Happy Valentine»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η τελευταία ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας μας άφησε άφωνους να αναρωτιόμαστε αφενός γιατί το έκανε και αφετέρου σε ποιον αφιερώνει το τραγούδι. Γιατί είναι κάτι περισσότερο από εμφανές ότι κάποιον έχει στο μυαλό της!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Στη Μαντόνα αρέσει να προκαλεί, πάντοτε της άρεσε και συνεχίζει να το κάνει όχι όμως με την ίδια επιτυχία που το έκανε παλιά. Είτε επειδή έχει μεγαλώσει αρκετά και η εμφάνισή της την προδίδει είτε επειδή το παρακάνει.

Το πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο Instagram φαίνεται εμφανώς κουρασμένη και ταλαιπωρημένη να προσπαθεί να τραγουδήσει με ιδιαίτερα ερωτικό και αφήνοντας πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα τρόπο το Happy Valentine. Μόνο που το αποτέλεσμα είναι τραγικό και μάλλον τρομακτικό όπως υπογραμμίζουν και οι θαυμαστές της.

Δείτε φωτογραφίες της:

Το βίντεο συνοδεύεται από την επεξηγηματική λεζάντα: «Άρρωστο κορίτσι στο κρεβάτι. Με το νυχτικό της. Δεν τραγουδά καλά αλλά το κάνει με αγάπη. Happy Valentine's day».

Δείτε το εδώ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ