Αναπάντεχη νίκη της Μαντόνα στο θέμα της κηδεμονίας του Ρόκο | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:18
21/3/2016

Αναπάντεχη νίκη της Μαντόνα στο θέμα της κηδεμονίας του Ρόκο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια ανατροπή που πιθανότατα δεν περίμενε, αλλά σίγουρα έλπιζε να συμβεί, είχε η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη βασίλισσα της ποπ και τον πρώην σύζυγό της.

Η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι ακονίζουν τα "μαχαίρια" τους σχετικά με το ποιος από τους δύο θα "κερδίσει" την επιμέλεια του γιου τους Ροκο και ενώ όλα έδειχναν ότι η ζυγαριά γέρνει προς το μέρος εκείνου, να που ήρθε μια απόφαση υπέρ εκείνης.

Όλα ξεκίνησαν τα Χριστούγεννα όταν μετά τις διακοπές που πέρασε μαζί με τον πατέρα του το Λονδίνο, ο Ρόκο δεν θέλησε να επιστρέψει στη μαμά του, με την οποία ζούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Τα πράγματα έφτασαν στα δικαστήρια και πριν απο λίγες μέρες αποφασίστηκε ότι ο Ρίτσι έχει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού ώσπου να γίνει η κανονική δίκη.

Σήμερα έχουμε νεότερα επί του θέματος που σίγουρα έχουν κάνει τη Μαντόνα να χαμογελάει.

 

Για νίκη της Μαντόνα κάνουν λόγο τα ξένα ΜΜΕ, καθώς απόφαση δικαστηρίου φέρνει τη δίκη όπου θα κριθεί η κηδεμονία του 15χρονου Ρόκο να γίνεται τελικά στη Νέα Υόρκη και όχι στο Λονδίνο, όπως είχε ειπωθεί αρχικά.

"Εντός έδρας" λοιπόν η δίκη και η Μαντόνα συνεχίζει να ελπίζει, ωστόσο ο δικαστής του ανώτατου δικαστηρίου που έχει αναλάβει την υπόθεση, έκανε αυστηρή προειδοποίηση στην Μαντόνα και τον Γκάι Ρίτσι ότι θα καταστρέψουν - ότι έχει απομείνει από - την παιδική ηλικία του 15χρονου γιου τους, Ρόκκο, αν συνεχίζουν την αντιπαλότητα σε τέτοιο σημείο.

Για να δούμε αν συμμορφωθούν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ