Αμάλ Κλούνεϊ: Δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου από το δώρο που της έκανε ο Τζορτζ για την επέτειό τους [vds] Προσπάθήσε αλλά δεν τα κατάφερε | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:48
5/10/2016
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

Αμάλ Κλούνεϊ: Δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου από το δώρο που της έκανε ο Τζορτζ για την επέτειό τους [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τελείως ακομπλεξάριστος, αλλά και γεμάτος χιούμορ σε κάθε του εμφάνιση ο διάσημος ηθοποιός δίνει πάντα "τροφή" στους δημοσιογράφους. Αυτή τη φορά το θέμα ήταν κάπως πιο προσωπικό.

Δυο χρόνια γάμου γιόρτασαν στις 27 Σεπτεμβρίου ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ και, όπως ήταν φυσικό, όταν εκείνος βρέθηκε σε δημόσια εκδήλωση, οι δημοσιογράφοι θέλησαν να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες.

Εκείνος στην αρχή ειρωνεύτηκε ελαφρώς λέγοντας όταν η δημοσιογράφος του είπε: "Είχατε και επέτειο γάμου πρόσφατα κύριε Κλούνεϊ". "Ναι, έμαθα τα σπουδαία νέα" απάντησε εκείνος ενώ στην ερώτηση σχετικά με το πώς πέρασαν τη βραδιά ξεκίνησε να μιλά για "μεγάλους εορτασμούς και πυροτεχνήματα".

Στη συνέχεια βέβαια μίλησε πιο σοβαρά και αποκάλυψε ότι το βράδυ της επετείου τους, μαγείρεψε εκείνος.

 

Ο Τζορτζ μαγείρεψε αλλά η Αμάλ δεν εντυπωσιάστηκε, όπως συμβαίνει κάθε φορά που εκείνος ανακατεύεται με τις κατσαρόλες. Όμως δεν το βάζει κάτω. Ιδού και το βίντεο.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ