Αλβάρο: Να γιατί «αναγκάστηκα» να απατήσω την Αθηνά Ωνάση Κατάθεση «φωτιά» | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:48
28/3/2017
ΚΑΤΑΘΕΣΗ «ΦΩΤΙΑ»

Αλβάρο: Να γιατί «αναγκάστηκα» να απατήσω την Αθηνά Ωνάση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην... αντεπίθεση, φαίνεται ότι πέρασε ο πάλαι ποτέ λατρεμένος σύζυγος της χρυσής κληρονόμου, την οποία και κατηγορεί «στεγνά» επί πολύ προσωπικών θεμάτων.

Η Αθηνά Ωνάση αποφάσισε να πουλήσει του σπίτι όπου ζούσαν μαζί με τον Ντόντα της, μέσα στο οποίο ο ίδιος έγινε «τσακωτός» από την αφάλεια εκείνης να την απατά, παρεμπιπτόντως, όπως αποφάσισε να πουλήσει το αυτοκίνητο και μερικά αλογά του.

Το «κλείνει» το κεφάλαιο η Αθηνά αλλά εκείνος δεν φαίνεται ευχαριστημένος με τις εξελίξεις. Παρόλο που βάσει προγαμιαίου, δικαιούται ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, ο Αλβάρο λέγεται ότι διεκδικεί πολλά περισσότερα από την πρώην συζυγό της, την οποία τώρα κατηγορεί επί προσωπικού, σε μια προσπάθειά του να δικαιολογήσει γιατί «αναγκάστηκε» να την απατήσει.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, υπέρ του στο δικαστήριο θα καταθέσει με αποδεικτικά στοιχεία μια διακεκριμένη ψυχίατρος της Βραζιλίας, η οποία υποστηρίζει πως η Αθηνά Ωνάση πάσχει από χρόνια μανιοκατάθλιψη, γεγονός που την έκανε να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα συζυγικά της καθήκοντα.

Ο Αλβάρο κατέθεσε, επίσης, αγωγή, διεκδικώντας 10 εκατομμύρια δολάρια, ισχυριζόμενος ότι η καριέρα του ως ιππέας υπέστη βλάβη κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Αθηνά Ωνάση. Τα δεδομένα όμως, με τις απιστίες εις βάρος της Αθηνάς Ωνάση να καταγράφονται ήδη από τον δεύτερο χρόνο του γάμου τους ενδέχεται να του στερήσουν ακόμη και αυτά που θεωρούσε δεδομένα ο Ντόντα..

Εξελίξεις αναμένονται...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ